Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете нуждая се от съвет - сегменти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помогнете нуждая се от съвет - сегменти

КУПИХ СИ АЛФА 155 TS 2.0 И ВЕЧЕ Е ЗА РЕМОНТ ОТ КЪДЕ ДА СИ КУПЯ РИЗИ И СЕГМЕНТИ НЯКОЙ ДАЛИ ЗНАЕ ?БЛАГОДАРЯ ОТ СЕГА.

пусни си съобщението в раздела Купува.Там ще получиш отговор.Между другото мисля че тези двигатели нямат ризи шлайфа се блока,ама може и да греша
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Ако е 8 клапана 100% е с ризи, ако е 16 кл. 100% не е с ризи Сигурно има на бул."Ал. Стамболийски" номер 155 в София.Аз от там се снабдих с комплект бутала и сегменти , но за Алфа 33. Но като си от Добрич незнам как ще си ги купиш и вземеш
      1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
      и делта

Comment

Виж дали може да направиш някаква връзка със "Дружба" Разград. Доста хора са доволни от тях
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

БАчЕ САМО СИГМЕНТИ РАБОТА НЕ ВАРшАТ АКО СЕ шЛАИФА БЛОКА ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ И БУТАЛА ЕТО ТИ НЯКОЛКО АДРЕСА В СФ:АЛ.СТАМБОЛИИСКИ 155 И ул.ЦАР СИМЕОН 156 ИМАТ ВС ЗА КОЕТО ГИ ПОПИТАш!!!!ИЛИ ТАРСИ МАГАЗИНИ ЕУРО 07 В ЦЯЛАТА СТРАНА

------------------------------------------------
          Радвам се че искап да бъдеш колега, но не забравяй че кирилицата е задължителна в този форум.
          pr_00f
          alfa 155 1.8 TS

Comment

otgovor

благодаря ви че ме насочихте но ми е далечко софия за това в сервиза трябва да ме оформят все пак благодаря

Comment

Re: Помогнете нуждая се от съвет - сегменти

Първоначално публикувано от ismail
              КУПИХ СИ АЛФА 155 TS 2.0 И ВЕЧЕ Е ЗА РЕМОНТ ОТ КЪДЕ ДА СИ КУПЯ РИЗИ И СЕГМЕНТИ...
              Какво се е случило? Така ли я взе с износен двигател, че веднага да правиш основен ремонт, или?

Comment

Re: otgovor

благодаря ви че ме насочихте но ми е далечко софия за това в сервиза трябва да ме оформят все пак благодаря
                ела на някой от срещите може да решим проблема
                в с.паскалево има майстор на итал .коли за сега се справя добре с основните ремонти
                може и на теб да помогне
                alfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП

Comment

Re: otgovor

Колега,я ми звънни,тук само се философства и чета само "тученица" моабети-0887 806644,Митко
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

и на баща ми алфата се развали хем тои я кара кротката само аз от време на време я пробвам но като я отвори "маистора" каза че са за смяна сигментите и клапаните,посаветваите ме дали само с тях ще мога да се размина не да се наложи пак да я отварят и естествено смяна на гарнитури и шлаиф.
                    alfa romeo 155 1.7 twin spark 93

Comment

Първоначално публикувано от JUGiTO Покажи съобщение
                      и на баща ми алфата се развали хем тои я кара кротката само аз от време на време я пробвам но като я отвори "маистора" каза че са за смяна сигментите и клапаните,посаветваите ме дали само с тях ще мога да се размина не да се наложи пак да я отварят и естествено смяна на гарнитури и шлаиф.

И един мърмот...
                      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Working...
                      X