КУПИХ СИ АЛФА 155 TS 2.0 И ВЕЧЕ Е ЗА РЕМОНТ ОТ КЪДЕ ДА СИ КУПЯ РИЗИ И СЕГМЕНТИ НЯКОЙ ДАЛИ ЗНАЕ ?БЛАГОДАРЯ ОТ СЕГА.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помогнете нуждая се от съвет - сегменти
Collapse
X
-
Ако е 8 клапана 100% е с ризи, ако е 16 кл. 100% не е с ризиСигурно има на бул."Ал. Стамболийски" номер 155 в София.Аз от там се снабдих с комплект бутала и сегменти , но за Алфа 33. Но като си от Добрич незнам как ще си ги купиш и вземеш
1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
БАчЕ САМО СИГМЕНТИ РАБОТА НЕ ВАРшАТ АКО СЕ шЛАИФА БЛОКА ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ И БУТАЛА ЕТО ТИ НЯКОЛКО АДРЕСА В СФ:АЛ.СТАМБОЛИИСКИ 155 И ул.ЦАР СИМЕОН 156 ИМАТ ВС ЗА КОЕТО ГИ ПОПИТАш!!!!ИЛИ ТАРСИ МАГАЗИНИ ЕУРО 07 В ЦЯЛАТА СТРАНА
------------------------------------------------
Радвам се че искап да бъдеш колега, но не забравяй че кирилицата е задължителна в този форум.
pr_00falfa 155 1.8 TS
Comment
-
Re: Помогнете нуждая се от съвет - сегменти
Първоначално публикувано от ismailКУПИХ СИ АЛФА 155 TS 2.0 И ВЕЧЕ Е ЗА РЕМОНТ ОТ КЪДЕ ДА СИ КУПЯ РИЗИ И СЕГМЕНТИ...
Comment
-
Re: otgovor
Първоначално публикувано от ismailблагодаря ви че ме насочихте но ми е далечко софия за това в сервиза трябва да ме оформят все пак благодаря
в с.паскалево има майстор на итал .коли за сега се справя добре с основните ремонти
може и на теб да помогнеalfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП
Comment
-
Re: otgovor
Първоначално публикувано от ismailблагодаря ви че ме насочихте но ми е далечко софия за това в сервиза трябва да ме оформят все пак благодаряАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
и на баща ми алфата се развали хем тои я кара кротката само аз от време на време я пробвамно като я отвори "маистора" каза че са за смяна сигментите и клапаните,посаветваите ме дали само с тях ще мога да се размина не да се наложи пак да я отварят
и естествено смяна на гарнитури и шлаиф.
alfa romeo 155 1.7 twin spark 93
Comment
-
Първоначално публикувано от JUGiTO Покажи съобщениеи на баща ми алфата се развали хем тои я кара кротката само аз от време на време я пробвамно като я отвори "маистора" каза че са за смяна сигментите и клапаните,посаветваите ме дали само с тях ще мога да се размина не да се наложи пак да я отварят
и естествено смяна на гарнитури и шлаиф.
И един мърмот...sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
Comment